Δημήτρης Ανθής

Επικοινωνήστε μαζί μου για προσφορές και άλλες απορίες

Μελέτη, Επίβλεψη και Κατασκευή Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων

Δημήτρης Ανθής

Αναλαμβάνω οικιακές και επαγγελματικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με κύρια έδρα το Χαλάνδρι. Με επίκεντρο την περιοχή αυτή, δραστηριοποιούμαι σε ολόκληρη την Αθήνα και μπορείτε να δείτε έναν ενδεικτικό τιμοκατάλογο με τις κυριότερες εργασίες που αναλαμβάνω. Εάν αναζητάτε έμπιστο ηλεκτρολόγο στο Χαλάνδρι, δεν έχετε παρά να επικοινωνησετε μαζί μου και να κλείσετε ένα ραντεβού.

Εμμονή στην λεπτομέρεια και στην τελειότητα θα πρέπει να χαρακτηρίζουν έναν ηλεκτρολόγο, για να επιτέλει με το έργο του με την ποιότητα που αρμόζει στη σημασία των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Ηλεκτρολόγος μηχανικός (αγγλ. electrical engineer) είναι o επαγγελματίας μηχανικός ο οποίος ασχολείται με τις τεχνολογικές εφαρμογές του ηλεκτρισμού, της ηλεκτρονικής και του ηλεκτρομαγνητισμού.

Η επιστήμη ηλεκτρολόγου μηχανικού (επίσης ηλεκτρική εφαρμοσμένη μηχανική) ασχολείται με προβλήματα που συνδέονται με τα μεγάλης κλίμακας ηλεκτρικά συστήματα, όπως η μετάδοση ισχύος και ο έλεγχος μηχανών, ενώ η συναφής επιστήμη ηλεκτρονικού μηχανικού εξετάζει τα μικρής κλίμακας ηλεκτρονικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων.

Ο συγκεκριμένος τομέας έγινε αρχικά ένα ευπροσδιόριστο επάγγελμα προς τα τέλη του 19ου αιώνα με την εξάπλωση και εμπορευματοποίηση των δικτύων τηλεπικοινωνιών και ηλεκτροδότησης. Ο τομέας καλύπτει ευρύτερα μια σειρά από πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εξετάζουν την ισχύ, την οπτικοηλεκτρονική, την ηλεκτρονική, τον αυτοματισμό, τους υπολογιστές, την τεχνητή νοημοσύνη, την επεξεργασία σήματος και τις τηλεπικοινωνίες.Author: Δημήτρης Ανθής