Γιάννης Ανδρουλάκης

e-epaggelmaties - "αποκτήστε επαγγελματική στέγη στο διαδίκτυο"

Γιάννης Ανδρουλάκης

Μέχρι το 1997, η μοναδική επαφή μου με το διαδίκτυο περιοριζόταν στην απλή αναζήτηση πληροφοριών και όχι στην δημοσίευση περιεχομένου. Δεν θα μπορούσα, άλλωστε, να κάνω διαφορετικά, αφού δεν διέθετα τις απαραίτητες γνώσεις για να κατασκευάσω ένα προσωπικό site και να ανεβάσω στο διαδίκτυο το δικό μου περιεχόμενο.

Η παθητική αυτή στάση άρχισε να αλλάζει μόλις τον Ιανουάριο του 2002 (και συγκεκριμένα στις 27.01.2002), όταν αποφάσισα να δημιουργήσω ένα δικτυακό τόπο βιογραφικού περιεχομένου. Στόχος μου ήταν - και συνεχίζει να είναι - η παρουσίαση της επαγγελματικής μου δραστηριότητας στον χώρο του τύπου, δηλαδή σε περιοδικά υπολογιστών, κινητής τηλεφωνίας και γενικά τεχνολογικού περιεχομένου. Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει, ανάμεσα στα οποία και το επάγγελμα που ασκώ. Πλέον εργάζομαι ως Μηχανικός Λογισμικού και έχω εγκαταλείψει την δημοσιογραφία.

Παρόλα αυτά, νιώθω πάντα την ανάγκη να μοιραστώ χρήσιμες πληροφορίες και ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχω είναι μέσω του διαδικτύου. Στις ιστοσελίδες που ακολουθούν μπορείτε να ενημερωθείτε για μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων, μέσα από τα άρθρα που έχω κατα καιρούς γράψει και δημοσιεύτηκαν σε διάφορα περιοδικά του χώρου των υπολογιστών, της κινητής τηλεφωνίας κ.λπ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σας...

Υπολογιστές

Από τον Ιούνιο του 2001 έχω εργαστεί σε μία σειρά περιοδικών για προσωπικούς υπολογιστές, προσφέροντας υπηρεσίες αρθρογραφίας, μετάφρασης και επιμέλειας κειμένων.

Κινητή τηλεφωνία

Τα κινητά τηλέφωνα εξελισσονται σε καθημερινή βάση, ενσωματώνοντας ισχυρούς επεξεργαστές, περισσότερη μνήμη και περίπλοκο λογισμικό. Τελικά με κατέκτησαν...

Η ιστοσελίδα συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές της γλώσσας XHTML 1 - Strict και CSS2